Technisch realiseren

Is het grafisch ontwerp van de website helemaal naar wens? Dan is het tijd om met de technische realisatie aan de slag te gaan! We leggen graag uit hoe wij te werk gaan.

Zodra het ontwerp door onze klant is goedgekeurd, wordt het overgedragen aan onze lead developer die het ontwerp omzet in een werkende website.

Dit betekent dat de grafische elementen en het ontwerp omgezet wordt in, onder meer HTML, CSS, PHP en JavaScript. De programmeercode bepaalt enerzijds hoe de website qua uiterlijk in beeld komt en anderzijds hoe de website zich moet gedragen zodat hij op alle verschillende apparaten en schermformaten goed in beeld komt. Het is aan onze developer om er voor te zorgen dat de website ‘pixelprecies’ conform het ontwerp gebouwd wordt.

Is het ontwerp niet van ons? Niets aan de hand!

Ook als het grafisch ontwerp niet door ons gemaakt is, kunnen wij als technische partij de technische realisatie verzorgen. Op die manier kunt u met een ontwerp van een eigen ontwerper of grafisch bureau ook prima bij ons terecht voor een technisch goede maatwerk website.

bekijk