L.A. van den Heuvel

Loon- en transportbedrijf L.A. van den Heuvel B.V. is de specialist voor speciaal transport en hijswerk uit Werkendam.
L.A. van den Heuvel

De opdracht

Wanneer de bedrijfswebsite geen representatieve afspiegeling meer is van dat waar men dagelijks mee bezig is, wordt het tijd om deze te gaan aanpakken. De confrontatie met de eigenaar dat de website eigenlijk niet meer echt van deze tijd was, leverde dan ook snel een afspraak op om samen een plan van aanpak te maken.

Omdat geen transport voor L.A. van den Heuvel hetzelfde is, heeft de nieuwe website ten doel om op een overzichtelijke manier materieel en referentieprojecten in beeld te brengen.

VDHeuvel 1VDHeuvel 2
la-thumb

Hoe wij dit uitvoerden

Na na een strategische brainstorm kwamen we tot een menu structuur waarin we materieel, activiteiten en projecten uitsplitsen. Het materieel maakten wij filter- en sorteerbaar middels een aantal variabelen zodat door bezoekers snel beoordeeld kan worden of het juiste materieel voor de klus beschikbaar is.

Gezien er een grote groep mensen deze onderneming volgt via Facebook, hebben we een feed vanaf Facebook geïntegreerd in de website zodat actuele berichten die geplaatst worden op Facebook direct ook op de website verschijnen.

VDHeuvel 3VDHeuvel 4

Het eindresultaat

Wij realiseerden diverse grafische templates, aansluitend bij de huisstijl, voor de verschillende type pagina’s. Voor het beheer van de content is een CMS systeem ingezet.

De website is gebouwd met WordPress en ACF, is responsive en het beheerdashboard is als maatwerk gebouwd voor de verschillende secties van de website.

https://www.lavdheuvel.nl/
bekijk