J.M. Garage- en Bedrijfsdeuren

Maak via de frisse website kennis met een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in deuroplossingen.
J.M. Garage- en Bedrijfsdeuren

De opdracht

Voor J.M. Garage- en Bedrijfsdeuren mochten wij aan de slag met de realisatie van een geheel nieuwe website, als opvolger voor de website die wij bijna 10 jaar daarvoor al realiseerden. Na ruim 10 jaar ondernemen bracht eigenaar Dave zijn bedrijf vele stappen verder en dat moest de website ook uit gaan stralen.

We brainstormden bij bij de aanvang van het project over het voornaamste doel van de website en welke bedrijfsonderdelen het meest prominent naar voren moesten komen. Met name de activiteiten rond Service en Onderhoud zijn belangrijk voor het bedrijf.

JM Deuren 1JM Deuren 2
jm-deuren

Hoe wij dit uitvoerden

De uitkomsten van de persoonlijke gesprekken vertaalden wij naar een grafisch ontwerpvoorstel. Na een presentatie kwam er duidelijke feedback naar ons terug die wij verwerkten in het ontwerp. Versie 2.0 was geheel naar tevredenheid, waarmee wij van start konden met de technische realisatie.

De website is gebouwd in ons vaste WordPress CMS systeem. We bouwden modulaire bouwblokken waarmee voor iedere pagina de pagina template naar eigen keuze samengesteld kan worden.

Het eindresultaat

De website is overzichtelijk en dankzij het gebruik van subtiele kleuren ligt de focus maximaal op de producten. De navigatie is eenvoudig en gelaagd, waardoor bezoekers snel de informatie vinden die ze zoeken, zoals productcategorieën en contactgegevens. Daarnaast zorgen de grote, duidelijke afbeeldingen van de deuren voor een aantrekkelijke presentatie van het assortiment.

Het responsive ontwerp zorgt ervoor dat de website er op zowel desktop als mobiel goed uitziet, wat bijdraagt aan een gebruiksvriendelijke ervaring.

https://jm-deuren.nl/
bekijk