E Dental

Maak via de website kennis met deze totaalinrichter van tandheelkundige praktijken in heel Nederland.
E Dental

De opdracht

Voor ons was er een hele duidelijke opdrachtomschrijving: bouw een nieuwe website die voor onze marketing manager eenvoudig te beheren valt. Dat was namelijk in de oude website een hele uitdaging.

Na onze analyse van de oude website, bleek dat deze gebouwd was in WordPress met een theme builder en een hele reeks aan elkaar gekoppelde standaard plugins. Dit maakte het beheer van de content onnodig omslachtig en ingewikkeld, met problemen tot gevolg. Theme builders zijn bedoeld om middels een grafische interface eenvoudig zelf een website te kunnen bouwen. De behoefte van E Dental was geen theme builder, maar een maatwerk website met precies die functionaliteiten die nodig zijn. Niet meer en niet minder.

Edental 1Edental 2
Headerbeeld_Mobiel_Qdent_Custom

Hoe wij dit uitvoerden

E Dental is een dental depot met meer dan 20 medewerkers en realiseert dentale praktijken van A tot Z. Ondanks deze specifieke markt, is de website voor meerdere doelgroepen opgezet. Praktijkeigenaren die inspiratie zoeken voor hun nieuwe eigen praktijk zoeken naar referentieprojecten en een overzichtelijk dienstenaanbod. Klanten die heel specifiek een nieuwe behandelunit zoeken wensen gedetailleerde product- en vergelijkingsinformatie. Ook realiseerden wij een shop omgeving waar bestaande klanten direct supplies en onderdelen kunnen bestellen.

Edental 3Edental 4

Het eindresultaat

Een zeer complete website, gebouwd in WordPress met een variabele template blokken structuur en diverse secties voor de verschillende content types.

De vele foto’s maken dat er veel aandacht uit gaat naar de producten en de projecten. Er is gekozen voor een een rustige en lichte basis, welke ondersteund wordt met subtiele animatie effecten zoals ‘parallax’ en ‘ease transities’.

https://www.e-dental.nl
bekijk